Waarom wij hoofdsponsor zijn

Grenzen verleggen, vol passie en gedrevenheid resultaat willen behalen. Dat is wat wij doen bij CLAFIS, maar ook hetgeen essentieel is binnen de sport. En net als in de schaatssport gaat het bij ons ook om techniek, doorzettingsvermogen en talent. CLAFIS Ingenieus is dan ook trots om zich een hoofdsponsor te mogen noemen van de Nederlandse schaatssport.

Team CLAFIS is het professionele langebaanteam dat in 2014 is opgericht en onder leiding van topcoach Jillert Anema in de afgelopen schaatsseizoenen al grote overwinningen heeft weten te behalen. Het schaatsteam is onderdeel van de eerste schaatscoalitie van Nederland waarin de verbinding is gelegd tussen het marathonschaatsen en het langebaanschaatsen. Na zes jaar ondersteuning van internationaal schaatstalent wilde CLAFIS zich op schaatsgebied meer profileren in eigen land. Een wezenlijke bijdrage leveren aan de schaatssport is één van onze doelen. Het internationaal houden van deze sport blijft middels aanstelling van buitenlandse schaatsers daarin een zeer belangrijk speerpunt.

Over Clafis

CLAFIS Ingenieus is een toonaangevend landelijk ingenieursbureau dat vanuit 7 vestigingen in Nederland werkt aan de meest uiteenlopende projecten. Met onze specialisten zijn wij actief in onder anderen de sectoren Chemie, Energie & Transport, Food, Geo Informatie, Infra, Maritiem, Omgeving, Oil & Gas, (semi) Overheid en Utiliteitsbouw.

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk voor onze klanten. Dit doen we door vakinhoudelijke kennis te koppelen aan de lokale omstandigheden. In elk project leven wij ons maximaal in en stellen we hiervoor het beste team samen. Een team waarin de voor het project benodigde expertises en kwaliteiten vertegenwoordigd zijn. Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Wij dringen door tot de kern van de vraag om een goede oplossing te kunnen bieden. Zo krijgt elke klant het beste van CLAFIS. Kijk voor meer informatie op clafis.com.